Betaalmogelijkheden

Voor uw taxirit

Wij vinden dat luxueuze taxidiensten eenvoudig te plannen moeten zijn en voor iedereen betaalbaar moet blijven. Daarom bieden wij een professionele taxiservice tegen scherpe prijzen aan. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden mogelijk bij Keizerstad taxi Nijmegen. Ontdek hieronder de betaalopties.

CONTANT

Het is uiteraard mogelijk om (per direct in de taxi) met contant geld te betalen. Let er wel op dat de grotere biljet briefjes (bijv. 200 of 500 euro) niet kunnen worden aangenomen / gewisseld worden. Als u online reserveert en later per contant wil betalen, geef dit dan telefonisch of via het online bestelproces aan.

PINNEN

U kunt uw taxirit veilig betaal door middel van iDEAL. Na het online reserveren ontvangt u een bevestigingsmail van de betaling. Vanaf dit moment staat de reservering van uw taxirit definitief geboekt.

CREDIT CARD

Het is tevens mogelijk om met uw Credit Card de online betaling af te ronden. U kunt dit telefonisch of tijdens het online reserveren aangeven.

OP REKENING

Als u ervoor kiest om vaker gebruik te maken van onze dienst, dan is er voor de vaste klant ook de mogelijkheid om de betaling op naam van uw rekening te laten zetten. Hierbij vinden er maandelijkse facturatie plaats.

Heeft u nog vragen over Taxi Keizerstad of ons taxivervoer? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag! Plan vandaag nog uw taxirit om zonder zorgen op tijd aan te komen (of om op tijd opgehaald te worden).